Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens Balletschool Margot Bierens

Showdans en Demoteam verzorgen optredens

proefles

Balletschool Margôt Bierens heeft verschillende showgroepen en demoteams Hiphop die regelmatig optredens verzorgen in de omgeving en ook op aanvraag graag komen optreden.

123

Showgroepen van volwassenen, teens en kids

De oudste showgroep bestaat uit jonge vlotte danseressen die vaak al als jong kind begonnen zijn met dansen en inmiddels heel wat ervaring hebben waardoor zij met hun uitstraling, techniek en mooie kostuums voor een mooi optreden kunnen zorgen. Zij hebben een bestaand repertoire, (show, disco, Zuid-Amerikaans, modern) maar we kunnen ook op verzoek dansen maken die binnen uw evenement, feest of jubileum passen. Daarnaast zijn ze regelmatig te zien tijdens wedstrijden.

Daarnaast hebben we nog een tiener showgroep in de leeftijd van 12 - 16 jaar en een showgroep in de leeftijd van 8-12 jaar. Dit zijn geselecteerde door ons samengestelde groepen die vaak op latere leeftijd weer doorstromen naar de show volwassenen. Deze groepen komen graag dansen op evenementen als wijkfeesten, braderie, kermispodium, Koningsdag en nemen ook regelmatig deel aan wedstrijden binnen de jazzdans.

Theaterproducties
Onze showgroepen worden met enige regelmaat gevraagd door Theater gezelschappen om mee te dansen in een productie. Zo hebben we al meerdere malen mee gedanst met het RO theater uit Rotterdam, die met hun producties het land door trekken. In iedere stad zijn er andere kinderen tijdens de producties te zien.

4567

Niet alleen het ROtheater maar Ook Theater Artemis uit Den Bosch heeft onze dansers van de oudste showgroep ingezet in de productie "Ja, ja, ja jullie hebben mooie spulletjes" waarmee ze op tournee zijn geweest.

8910

Ook voor UNICEF hebben onze dansers mogen dansen in de Efteling tijdens het Jubileum van ambassadeur Paul van Vliet.

111213

Demoteams Hiphop

De balletschool heeft 2 demoteams Hiphop. Het zijn wedstrijd groepen geselecteerd door de school. Een enkele keer vind er een auditie plaats waaraan je zowel van binnen als van buiten de school kunt deelnemen. Onze Hiphop teams nemen met grote regelmaat deel aan wedstrijden. Bijna jaarlijks dringen zij door tot de NK Finales. In 2011 is ons demoteam Anonymous Nederlands Kampioen geworden. Ook verzorgen zij optredens in de regio tijdens evenementen, wijkfeesten, danspodia. En mocht u tijdens uw personeelsfeest of voor een andere gelegenheid op zoek naar een stoere dansgroepen dan verzorgen onze demoteams graag een optreden voor u.

141516

Bent u geïnteresseerd in een optreden of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op.